Izvor:
08.06.2016 u 02:50
0

IMALA BURNU PROŠLOST: Bivša žena Džonija Depa TUKLA…

Bivša žena glumca Džonija Depa, koja je nedavno šokirala javnost modricama i optužbama da ju je suprug zlostavljao, po svemu sudeći nije imala baš prijatnu prošlost.

Naime, portal TMZ je došao do transkripta sa suđenja Amber Herd iz 2009. godine, kada je pretukla bivšu devojku Tasju van Ri! Amber je tada, na aerodromu u Sijetlu izudarala devojku, nakon čega je uhapšena zbog fizičkog nasilja. Nije optužena, a slučaj je zastareo.

Da podsetimo, Amber je Džonija optužila da ju je gađao telefonskim imenikom i tako joj naneo modrice na licu. Ona je takođe izjavila da ju je Dep vukao za kosu, vikao na nju i u više navrata je udario. Amber je zatražila zabranu prilaska nakon što je prethodno podnela zahrev za razvod zbog "nepremostivih razlika". Njih dvoje su bili svega 15 meseci u braku.

Happytv.tv
Foto: Twitter/baby G

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter