Izvor:
06.06.2016 u 20:37
0

NATAŠA BEKVALAC OTKRIVA U“ GLAMURU“: Evo kako joj je pesma „Original“ promenila život!

Popularna pevačica i jedna od najlepših sa domaće estrade Nataša Bekvalac, ekskluzivno za "Glamur" otkrila je malo poznate detalje iz svog života, kao i to, kako je nastala pesma "Original". Ona je istakla da se ne stidi ničega i da je bilo perioda kada nije bila u zavidnoj finansijskoj situaciji.

Ne stidim se svojih grešaka i nijednog svog postupka, svi smo od krvi i mesa. Naravno da svako od nas ima i uspona i padova – rekla je Nataša.

Malo ljudi zna da kako je nastala pesma "Original" i da je to upravo numera koja joj je pomogla da se vrati nastupima i finansijski stane na noge.

Moj kum Alen i ja, koji je napisao "Original", sedeli smo u njegovom autu, ćutali i dugo razmišljali kada ćemo i kako… Nikada neću zaboraviti trenutak kada je on izašao i kupio nam kiflu i jogurt, koji smo podelili. Posle tri dana došao je kod mene sa pomenutom pesmom – iskrena je pevačica.

Ne propustite celu njenu ispovest u emisiji "Glamur" u 18 časova.

Happytv.tv
Foto: Twitter/Svet.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter