Izvor:
05.06.2016 u 20:47
0

VENČANJE VEKA: Sudbonosno „DA“ danas će reći ANA i BASTIJAN

Naša najpoznatija teniserka Ana Ivanović i njen izabranik, fudbaler Bastijan Švajnštajger danas će stati pred oltar.

Gala slavlje će biti upriličeno u Veneciji, dok se gosti okupljaju u Beogradu. Čim se saznalo za njihovu vezu postali su jedan od najpopularnijih sportskih parova na svetu.

Vezu su započeli septembra 2014. godine i u početku su uspevali da je sačuvaju od očiju javnosti. Ubrzo je usledilo javno iskazivanje emocija i ljubav je planula. Nemački reprezentativac nije krio ljubav prema Ani pa je ubrzo nakon stupanja u vezu ispisao njeno ime na kopačkama, a zatim i datum početka njihove veze.

Takođe, Bastijan retko kad propušta njene mečeve, a i Ana je često vatreni navijač na njegovim utakmicama. Buduća gospođa Švajnštajger se preselila u Bolton, koji se nalazi nedaleko od Mančestera u kojem njen verenik igra.

Verujemo da će Ana i Bastijan uživati u braku!

Happtv.tv
Foto: Twitter/SportFejm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter