Izvor:
05.06.2016 u 20:16
0

DA LI JE PRETERALA: Anastasija Ražnatović u provokativnoj haljini (FOTO)

Mlada naslednica je skoro proslavila punoletstvo.

Anastasija je blistala na proslavi koja je bila upriličena za njen 18. rođendan. Gala slavlje je fenomenalno prošlo, svi gosti su se odlično proveli. Najbliži članovi porodice, prijatelji i gosti sa estrade, upotpunili su slavlje.

Sve se završilo i Anastasija je zakoračila u svet odraslih.

Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, tako je i ovaj put objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu i oduševila fanove.

Reč je dakle, o kratkoj, srebrnoj haljini, sa svetlucavim detaljima. Mišljenja su podeljena, pa dok neki smatraju da joj sve priliči jer je mlada, drugi se slažu da je haljina preterana za njene godine.

U svakom slučaju, složićete se da Anastasija izgleda odlično.

Uverite se i sami.

Happytv.tv
Foto: Arhiva, Instagram/raznatovic_anastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter