Izvor:
25.05.2017 u 19:01
0

ŽUČNA RASPRAVA: Mateja Kežman zaratio sa devojkom usred restorana! (foto)

Mateja Kežman i njegova devojka Tara Šimonja leto su proveli nikad srećniji i zaljubljeniji, ali izgleda da su se neke stvari u njihovom odnosu preokrenule.

Nedavno su bili na ručku u jednom prestoničkom restoranu, a posle toga su brzinom svetlosti uleteli u Kežmanov automobil. Kada su stigli na željenu lokaciju, izašli su vidno neraspoloženi.

Od onih zaljubljenih pogleda i širokih osmeha od letos nije bilo ni traga ni glasa – fudbaler i njegova devojka bili su prilično namršteni i ozbiljni, a da li su međusobne uzrok za njihovo neraspoloženje znaju samo oni.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je ovaj par snimljen u raspravi na javnom mestu. Nedavno ih je i paparaco Kurira uhvatio kako se raspravljaju na ulici.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter