Izvor:
02.06.2016 u 03:27
0

RASTUĆI BREND: Emina Jahović priprema novu kancelariju (FOTO)

Emina Jahović je nedavno promovisala svoju novu liniju parfema.

Pored pevanja i muzike, Emina se odlično snalazi i u modnom svetu. Linija parfema pod nazivom “Be unforgettable“ doživela je veliki uspeh. Mnoge pripadnice lepšeg pola su se odlučile za baš ovaj brend, ne samo zbog ljubavi prema Emini, već i zbog mirisne note i kvaliteta.

Mama, pevačica, autor, glumica i kreator pomenute linije parfema, Emina je nezaustavljiva. Veliki profesionalac u poslu, pevačica želi da od svog brenda, koji se nalazi na srpskom i turskom, “probije“ i na svetsko tržište.

Tim povodom, Emina uređuje kancelariju. Pored verovatno zanimljivih modnih detalja, pevačica se odlučila i za određene biljke koje će krasiti njen radni prostor.

Pogledajte šta je u pitanju.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter