Izvor:
29.04.2017 u 20:04
0

Nejmar poručio Krisu Braunu: ZANIMA TE MOJA DEVOJKA? MORAĆEŠ DA SE JAVIŠ MENI!

Prilično je živahno ovih dana na društvenim mrežama kada se radi o slavnim ličnostima, a predmet najnovijeg spora je devojka brazilskog fudbalskog asa Nejmara, koja se očigledno sviđa i bivšem Rijaninom dečku, muzičaru Krisu Braunu.

Nejmar, koji nastupa za Barselonu, odnedavno je ponovo u vezi sa svojom dugogodišnjom devojkom, Brunom Markezinje. I, taman kada u se strasti među njima malo primirile, do brazilskog fudbalera je stigla vest da je Brunu na Instagramu počeo da prati – Kris Braun.

"Nekoliko Braunovih "lajkova" tu i tamo", kako navode brazilski mediji, bili su dovoljni da se i Barsin as oglasi javno tim povodom.

"Ako Krisa zanima Bruna, moraće da se javi meni", napisao je Nejmar upravo na Instagramu.

Tome je dodao i jednu malu prozivku:

"Istina, jedini Kris koga ja znam je Kris Karlinjos", misleći na jednog od starijih brazilskog pevača.

Kris Braun (27) je, podsetimo, višestruko nagrađivan pevač, autor pesama i glumac, koji je 2009. fizički napao tadašnju devojku, muzičku zvezdu Rijanu, nanevši joj ozbiljne povrede. Jedno vreme je imao sudsku zabranu prilaska Rijani, ali je to poslednjih godina svedeno na minimum, tako da oboje mogu da se pojavljuju na istim muzičkim svečanostima, najčešće dodelama nagrada.

Što se Nejmara (25) tiče, ovaj osvajač Lige šampiona (2015) je kao 19-godišnjak postao otac, sina mu je rodila tadašnja devojka Karolina Dantas, sa kojom odavno nije u vezi.

Sa Brunom Markezinje, čija popularnost vrtoglavo raste i već je prati preko 20 miliona ljudi na Instagramu, zabavljao se do avgusta 2014, kada su raskinuli, a s početka ove godine ponovo se zajedno pojavljuju u javnosti.

Blic

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter