Izvor:
29.04.2017 u 16:01
0

Pevačica dobila stravične pretnje: PROĆI ĆEŠ KAO JELENA MARJANOVIĆ!

Pevačica iz Bogatića Ivana Žulj već godinu dana proživljava pakao zbog pretnji smrću od strane nepoznatog progonitelja koji joj preti da će je unakaziti i da će proći kao njena koleginica Jelena Marjanović iz Borče!

Za tih godinu dana čovek koji je proganja po celom Bogatiću ispisao je uvredljive i stravične poruke na račun Žuljove, kojoj su čak 11 puta izbušene gume na automobilu.

Ivana je sve prijavila policiji, ali još uvek nije otkriveno ko je progoni. Njen suprug Ivica kaže da je sve počelo 2015. godine SMS porukom u kojoj je pisalo da Ivana nekome duguje novac.

Pošto nikome ništa ne dugujemo nisam obraćao pažnju na to. Međutim, ubrzo su usledile uvredljive poruke na račun moje upruge, pa pretnje, a potom i sečenja guma na našem automobilu. Gume su nam isečene 11 puta! Sve je kulminiralo grafitima kojima je išaran skoro ceo Bogatić. Uvredljivi grafit je osvanuo čak i na zidu preko puta škole u koju idu naša deca – priča Ivica.

Kako Ivana kaže, grafiti su ispisani čak i už puta od Šapca do Bogatića.

Ta osoba u svakom trenutku zna gde se nalazim, jeršalje poruke mom mužu sa mojom tačnom lokacijom. Stalno mi je za petama. Kada je u aprilu prošle godine ubijena Jelena Marjanović na nasipu u Borči dobila sam poruku: “Vidiš li kako prolaze pevačice?”. Takođe, stigla mi je poruka da ću biti polivena sumpornom kiselinom. Ipak, najviše sam se prestravila kad sam jedne večeri, dok su mi deca bila na treningu, dobila poruku: “Ko ti čeka decu posle treninga?” – navodi Žuljova.

Upozorenja su stizala i vlasnicima nekih lokala u kojima sam pevala, da će im zbog mene baciti bombu. Čak i svakoj frizerki kod koje sam dolazila stizale su pretnje da će imati probleme ako nastave da me feniraju. Nedavno je na adrese butika, prodavnica i frizerskih salona u Bogatiću stigla moja fotografija, skinuta sa Fejsbuka, sa pogrdnim natpisom – objasnila je pevačica.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter