Izvor:
27.03.2017 u 23:00
0

Ona je bila u prvom planu: GOCA TRŽAN IZVISILA ZA EVROVIZIJU! (foto)

Muzički urednici želeli su da pop pevačica predstavlja Srbiju, ali su autori evrovizijske pesme insistirali na Tijani Bogićević.

Goca Tržan bila je u užem izboru RTS za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu, ali autori evrovizijske pesme nisu želeli da ona otpeva njihov hit, ekskluzivno saznaje Kurir.

Muzički urednici RTS hteli su da ove godine na prestižno takmičenje pošalju afirmisanog pevača, a prvi izbor bila im je Tržanka. Ipak, kako su konačnu odluku donosili autori pesme „In Too Deep“, oni su odbacili Gocu i izabrali Tijanu Bogićević. Kako saznajemo od izvora sa RTS, Tržanka je bila na korak od toga da nas predstavlja na Evrosongu i u poslednjem trenutku je izvisila.

Končitin recept

– Goca je kvalitetna pevačica, ima harizmu i energiju koja je potrebna za ovo takmičenje. Ona bi sjajno otpevala pesmu i super bi se snašla u Kijevu, u to smo uvereni. Ipak, poslednju reč imaju autori pesme i ne mogu tačno da vam kažem šta je presudilo da na kraju izaberu Tijanu – kaže naš dobro obavešten izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter