Izvor:
27.03.2017 u 22:44
0

RAT IM JE RADVOJIO PUTEVE: Ovo je otac Anabele Atijas, kojeg nije videla godinama! (foto)

Pevačica je posetila rodno Goražde i evocirala uspomene.
Pevačica Anabela Atijas susretala se tokom života i sa ne tako prijatnimi situacijama u svom životu. Njoj je teško palo kada su se njeni roditelji Jandranka i Ahmed razveli. Posle razvoda, Anabela je živela sa ocem i bila je vezana za njega. U mladosti joj je svirao gitaru, čak je i pevao sa njom u duetu.
Za vreme rata Anabela je napustila Goražde i otišla u Švajcarsku sa dečkom.

Sa roditeljima nije mogla da stupi u kontakt, što ju je baš mučilo. Preselila se u Beograd, a saznala je da je njena majka uspela da napusti Bosnu i dođe u Srbiju. Međutim, brinula je za oca.

– Sa tatom nisam uspostavila kontakt četiri godine, svakog dana sam strepela da li mu se nešto desilo – rekla je svojevremeno Anabela za “Blic ženu”.

Ipak, sa ocem je uspela da se čuje, a on je njoj i dan danas velika podrška.

Anabela, koja je sa mužem Andrejom u poseti Goraždu, objavila je fotografiju njenog tate Ahmeda iz mlađih dana i raznežila obožavatelje. – Tata – napisala je Anabela i objavila fotografiju:

Telegraf
Foto: Instagram/anabelci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter