Izvor:
22.03.2017 u 14:59
0

PONUDIO NAGODBU MILICI DABOVIĆ: Simon se predomislio, želi da prizna krivicu!

Simon Šiklić je prošlog petka sa svojim advokatom bio u Tužilaštvu, kako saznaje jedan dnevni list, gde je ponudio nagodbu koja podrazumeva i njegovo priznanje krivice za fizički napad na Milicu Dabović.

Nakon što je više puta u medijima istakao kako jedva čeka suđenje na kojem će dokazati istinu, Simon Šiklić se po svemu sudeći predomislio.

Prema informacijama koje imamo, Simon je istakao kako želi nagodbu, a spreman je da prihvati uslovnu kaznu, zabranu prilaska, kao i da plati novčanu kaznu.

Advokat Milice Dabović, gospođa Zora Dobričanin, za Telegraf je potvrdila da Simon jeste ponudio nagodbu.

Moram da se vidim sa Milicom i ništa ne mogu da kažem pre sastanka sa njom. Trebalo bi da se vidimo u narednih nekoliko dana. On jeste ponudio nagodbu – rekla je Zora Dobričanin za Telegraf.

Podsetimo, Simon je u nekoliko navrata kategorički demantovao da je udario Dabovićevu, a potom je priznao da je podneo prijavu protiv Milice zbog promene brave na vratima stana u kojem su živeli. Simonu je zbog slučaja sa Milicom oduzet pasoš zbog čega ne može da napusti Srbiju.

U intervjuu za Telegraf, Šiklić je demantovao da je fizički napao Dabovićevu i izjavio: "Da sam je udario ne bi imala jednu štraftu na sebi, nego bi bila unakažena. Prosto, blago rečeno, bila bi unakažena”.

Izvor: Telegraf
Foto: Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter