Izvor:
22.03.2017 u 14:21
0

ČARLSOV KOMPLEKS: Sve fotografije sa Dajanom otkrivaju o čemu je reč!

Na Tviteru se pojavila poštanska marka Ujedinjenog kraljevstva iz 1981. sa likovima princa Čarlsa i princeze Dajane, ali fotografija tada mladog bračnog para u najmanju je ruku čudna.

Na prvi pogled, poziranje zaljubljenog para u zagrljaju nije neuobičajeno, ali pažljivije oko vidi da je slika napravljena tako da "umanji" pojavu princeze Dajane i stavi akcenat na "kraljevsku veličinu" princa Čarlsa.

Naime, Čarls i Dajana bili su iste visine, a na ovoj fotografili ona je za glavu niža od njega. I ovo nije jedina takva fotografija; ima mnogo takvog namernog obmanjivanja, pre svega bezrazložnog, smešnog i beskorisnog, piše "Hafington post". Čarls i Dajana bili su visoki ravno 178 centimetara. To se, naravno, menjalo u Dajaninu korist kad je nosila štikle, ali čovek to nikad ne bi pogodio da je video samo njihove portrete, prenosi "Huffington post".

Koliko je Čarls bio nesiguran zbog toga svedoči činjenica da se Dajana za vreme braka i pojavljivanja s njim najčešće obuvala baletanke. Tek posle razvoda mogla je mirno da nosi omiljene štikle.

Pismo koje je šokiralo javnost

Pre nekoliko meseci objavljeno je do sada nepoznato pismo princeze Dajane u kojem svom prijatelji Dadliju Poplaku piše da se oseća ekstremno izolovano i pogrešno shvaćeno u kraljevskoj porodici.

U pismu navodi kako je bila anksiozna i šta sledi od dešavanja u Velikoj Britaniji, ali i njenoj trenutnoj porodici.

Dajana je poslala ručno pisano pismo Poplaku nakon što su ručali zajedno 1991. godine, iste godine kada je otkrila intimne detalje svom biografu Endru Mortonu. Šest meseci kasnije Morton je objavio ovu informaciju u knjizi "Dajana: Njena istinita priča" koja je bila bestseler u svetu i dovela do velikih problema u kraljevskoj porodici.

– Osećam se ekstremno izolovano sada kada vidim šta će biti u ovoj zemlji i ovoj porodici. Osećam da mi ti veruješ Dadli i ne znam šta mi ovo znači, jer me konstantno pogrešno shvataju ljudi oko mene – rekla je Dajana.

Knjiga "Dajana: Njena istinita priča" je objavljena 1992. godine i bazirana je na njenim snimljenim odgovorima na osnovu napisanih pitanja. Beleške su napravljene tajno u Kensingtonskoj palati 1991. godine, tokom serije intervjua koje je radio posrednik. Na snimcima princeza govori otvoreno o svom životu pri braka s princom Čarlsom, njenoj borbi s bulimijom, pokušajima samoubistva i "slomljenom srcu" zbog afere njenog muža sa Kamilom Parker Bouls. Govorila je i o odnosima s drugim članovima kraljevske porodice.

Kraljica Elizabeta je kasnije 1992. godinu opisala kao "godinu užasa".

Hafington post
Foto:Twitter/ClarenceHouse/Twitter//familyunequal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter