Izvor:
26.02.2017 u 22:56
0

NI NJIMA NE CVETAJU RUŽE: Kaja Ostojić otkrila šta joj najviše smeta kod muža! (foto)

Pevačica Kaja Ostojić otkrila je da svog supruga Džuniora Džeka mnogo voli, ali da postoji jedna sitnica koja joj jako smeta.

Ona je otkrila kako izgleda život sa svetskom zvezdom.

– Izgleda isto kao kada si sa čovekom kog voliš. To je opis našeg braka. Od prvog dana ja nisam imala svest o tome ko je on zaista. On je normalan i opušten, ali poprilično asocijalan. Meni to malo smeta. Ja sam jako društvena – rekla je pevačica.

Ona je nedavno na društvenoj mreži podelila sliku koja je nastala dok je gledala erotski film, a evo kako to objašnjava.

– Ja sam šaltala kanale i slučajno se desio taj film a ja sam bla u kadi. I bilo mi je sve to tako benigno, pa sam postavila to na društvenoj mreži Instagram. Međutim, kasnije sam shvatila da to nije dobro pa sam obrisala, ali već je bilo kasno, slika se pojavila na portalima – rekla je Kaja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter