Izvor:
26.02.2017 u 06:01
0

URNEBESNO: Jelena Karleuša se u ovom intervjuu nije snašla sa engleskim jezikom! (VIDEO)

I dok na svim profilima na društvenim mrežama, nema problem da pronađe pravu reč i pravu frazu kako bi na engleskom jeziku izrazila trenutno raspoloženje ili dubokomisleni politički stav, dotle joj korespodencija na engleskom,u neposrednoj komunikaciji, ide malo teže.

Naime, Jelena Karleuša, koja u sklopu velike američke turneje nastupa u četiri grada, prinuđena je da za lokalne medije komunicira sa novinarima na njihovom maternjem jeziku, a da je to ozbiljan izazov za divu, svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Sve dok se komunikacija odvija na nivou "jes, jes", "aj em veri veri hepi", i "o maj gad", JK briljira, ali kada je neophodno da se misao produbi, opis oplemeni, doda pokoji glagol i pridev – tu razgovor po pravilu zapne. Srećom, pri ruci joj je uvek prevodilac, koji će se iz prve setiti kako se na engleskom kaže, na primer – prevariti.

U videu pogledajte urnebesni snimak Jelene Karleuše i njene muke se engleskim jezikom.

Pogledajte video OVDE.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter