Izvor:
26.02.2017 u 05:00
0

Milica Dabović podelila svoje emocije na Instagramu: „POKUŠAVAM DA NE PLAČEM, ALI MI JE TEŠKO!“

Proslavljena košarkašica Milica Dabović uključila se u živ prenos na Instagramu, gde se obratila fanovima i počela da plače.

Naime, Milica koja je pre manje od nedelju dana prijavila bivšeg partnera Simona za nasilje, rešila je da sa fanovima podeli najteže trenutke u životu.

-Pokušavam da ne plačem, ali teško mi je. Bog me je stavio na muke milion puta, ali čovek izađe jak. Samo treba da znate da ste vi moja snaga – poručila je Milica pratiocima na Instagramu.

– Kod mene nikada nisu cvetale ruže. To ćete sve čitati u mojoj knjizi. Nije lako kada se kao devojka borite sami za život. Ali opet, nije ni važno … – govorila je Milica kroz suze.

Podsetimo, Milica je pre nedelju dana prijavila bivšeg partnera Šimeta Šiklića Simona za nasilje, nakon čega je u eksluzivnoj ispoveti za "Blic" ispričala da je tokom većeg dela veze trpela razne oblike nasilja od bivšeg dečka.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram / Milica Dabović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter