Izvor:
21.02.2017 u 04:11
0

PUŠTEN SA SLOBODE: Evo šta je Simon rekao o modricama koje je naneo Milici Dabović!

Šime Šiklić Simon, bivši dečko Milice Dabović koji je osumnjičen da ju je pretukao, nakon saslušanja je pušten da se brani sa slobode.

Šiklić po svemu sudeći ne shvata ozbiljno optužbe njegove bivše devojke, pa je Prvi osnovni sud napustio sa osmehom na licu. koji nije skidao ni po ulasku u automobil.

Na mnogobrojna pitanja novinara uglavnom je odgovarao osmehom, a u jednom trenutku je kratko prokomentarisao:

Evo šta vam uradi ostavljena žena…

Podsetimo, Simon se, nakon što je protiv njega podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti, sam prijavio policiji. Posle saslušanja u Tužilaštvu, Šiklić je pušten da se brani sa slobode, ali mu je zabranjeno da prilazi košarkašici i oduzet mu je pasoš.

Kako su u pitanju lakše telesne povrede, za ovo krivično delo mu je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina zatvora.

Kurir
Foto: Twitter/Press Serbia VIP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter