Izvor:
13.02.2017 u 15:33
0

ŽIVOTNA DRAMA: Jelena Rozga prvi put progovorila o neizlečivoj bolesti!

Ima mesec i po dana od kako je izašao treći solistički album Jelene Rozge po imenu "Moderna žena". Lepa Splićanka kaže da nije mogla da zamisli lepši početak godine.

– Album je kombinacija savremenog zvuka s nostalgičnim prizvukom starog "Magazina", onog iz vremena kad sam u njemu pevala. Sudeći prema prvim reakcijama publike, rekla bih da su upravo to od mene i očekivali i da su nam se ukusi podudarili. Za svakog izvođača je to najveća sreća – rekla je Rozga.

Bina joj je izgleda bila predodređena. Plesala je balet kao dete. Nakon osnovne škole upisala je srednju baletsku, a ubrzo postala i deo Hrvatskog narodnog kazališta.

Pre dve godine, Jelena je javno progovorila o bolesti koja joj je dijagnostikovana pre više od jedne decenije. U pitanju je hipertireoza, poremećaj rada štitaste žlezde. Naglo je izgubila kilograme i brzo se umarala. Iskreno je govorila o tome koliko joj je bilo teško da se suoči sa neizlečivom bolešću.

– Važno je da čovek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne nervira milion gluposti koje se dešavaju… I idem dalje – bila je iskrena Rozga.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Instagram/rozgajelenaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter