Izvor:
13.02.2017 u 14:56
0

ORONULA: Nekada je bila najlepša pevačica na svetu, a sada je ne biste prepoznali! (foto)

Kada se pojavila na uvodnoj žurci pred famoznu dodelu Gremi nagrada na Beverli Hilsu, u Kaliforniji, paparaci u prvom momentu nisu prepoznali da je to Britni Spirs, nekada najveća pop zvezda na svetu.

Britni je imala buran život – tužbe protiv roditelja, razvod pa nervni slom, a ni njen veliki povratak na scenu pre par godina nije bio prihvaćen sa oduševljenjem, naime, zameralo joj se to što je oko struka i dalje nosila višak kilograma.

Nakon što je njena maloletna nećaka Medi preživela tešku saobraćajnu nesreću, da bi zatim 7. februara povratila svest, Britni je prvi put izašla u javnost – i slika nije dobra. Uostalom, pogledajte:

Deluje kao da je pevačica preko noći ostarila jedno 20 godina – bore na licu, umorne, beživotne oči i usiljen osmeh odaju da se u njoj odigrala teška unutrašnja borba dok je strahovala za život svoje omiljene nećake.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Facebook/BritneySpearsNorge, Facebook/britneyspears

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter