Izvor:
14.05.2016 u 22:06
0

HOLIVUDSKA PEPELJUGA: Haljina koja je pokorila Kanski festival (FOTO)

Prelepa glumica Blejk Lajvli ostavila je sve prisutne bez teksta, kada se pojavila u divnoj haljini kao Pepeljuga iz istoimene bajke.

Nećete moći da odvojite oči od njene haljine. Blejk je u drugom stanju, ali ni to je nije sprečilo da izgleda fantastično. Na filmskom festivalu u Kanu, mnoge poznate dame su prošetale svoja najbolja izdanja. Međutim, Blejk je uspela da privuče svu pažnju medija, jer se ovoga puta odlučila za bajkovitu haljinu.

Haljina je pastelne nijanse, sa diskretnim detaljima u gornjem delu. Poznata Serena (uloga u seriji “Tračara“ koja je proslavila Blejk) je imala neobaveznu punđu i traku u kosi sa kristalnim cvetom pozadi. Ovo nije bila njena premijera filma, ali je definitivno bilo njene veče u ovakvoj toaleti.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/THR/poshpeep/FreddyAmazin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter