Izvor:
12.05.2016 u 19:07
0

ŽELI JE NAZAD: Holivudski glumac na pravim mukama (FOTO)

Ben Aflek i Dženifer Garner su na porodičnom odmoru u Parizu.

Kako neki mediji navode, bivši par viđen u veoma nežnoj atmosferi, međutim na internetu nema nikakvih dokaza o tome. Iako oboje tvrde da su pred razvodom, ostali su u dobrim odnosima prvenstveno zbog dece. Sigurno je to da niko u Pariz ne ide kao dobar prijatelj. To je samo dokaz više da je romansa na pomolu.

Izvori bliski Dženifer su navodno rekli da je Ben želi nazad i da želi da se pomire. Međutim, ona nije spremna da mu se vrati jer su bili zajedno i nije im išlo, ali priznaje da Ben konstantno radi na sebi i napravio je velike promene. Sa obzirom na to da još uvek nisu podneli papire za razvod, smatramo da još uvek ima vremena da se pomire.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/benaffleck, Twitter/CBSNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter