Izvor:
12.05.2016 u 19:10
0

DŽIDŽI HADID: Tako mlada, a tako mudra!

Džidži Hadid je supermodel i to je činjenica. Nedavno je napunila 21. godinu i definitivno je jedna od najtraženijih svetskih manekenki.

To zaista ne čudi jer je Džidži predivna i osvežavajuća, a kada je malo bolje upoznate otkrićete jednu vrlo zrelu osobu. U moru lepih lica, manekenka zna da lepota i dobar fizički izgled nisu dovoljni za uspeh u ovom poslu.

Na pitanje da li ima neki poseban kozmetički ritual pre nego što izađe iz kuće, Džidži kaže da je od majke naučila da je hidratacija kože najbitnija. Sa obzirom na to da je i njena majka bivši model, imala je od koga da dobije korisne savete za prirodan izgled. Šminku uglavnom izbegava.

Što se posla tiče, supermodel ima cilj da svakodnevno ide na posao i radi ono što voli, ali i da bude u okruženju ljudi koji joj prijaju. Uvek ima lepu reč za svakog jer smatra da na taj način stvarate dobre poslovne saradnike i kontakte koji će možda jednog dana ulagati u vas ili vam jednostavno biti dobri prijatelji.

Džidži Hadid predstavlja primer devojke koja je uspešna u svom poslu, a trudi se da ostane prizemna.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Jack_Stewart242

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter