Izvor:
12.05.2016 u 18:01
0

BEZOBRAZNA STARLETA: Kim Kardašijan uvodi HIT trend (FOTO)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan uradila je manikir i time uvela novi trend u vezi sa noktima.

Na sebi svojstven način, starleta je uspela da negu noktiju podigne na novi nivo. Zavisnici lepote na društvenim mrežama znaju koliko su Kimoji nokti postali popularni.

Naime, Kim je napravila, sa saradnicima, kolekciju noktiju sa emotikonima i svojim minijaturnim fotografijama sa aplikacije. Kao ukrasni detalj manikira na vašem noktu, može se naći i starletin golišavi selfi. Morate priznati da je ideja vrlo kreativna.

Bezobrazan trend naravno niko drugi nije mogao da iznese sem Kim Kardašijan.

Videla sam slike fanova koji su radili Kimoji nokte i mislim da su vrlo slatki, pa sam zato morala da te zovem – rekla je Kim kozmetičarki.

Pogledajte kako izgledaju Kimoji nokti.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva, Twitter/MissNeve02/TeenVogue

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter