Izvor:
12.05.2016 u 14:41
0

VOLEĆETE GA JOŠ VIŠE: Princ HARI na ragbi utakmici sasvim opušteno (FOTO)

Princ Hari nije običan navijač. On je kraljevski najbolji sportski navijač definitivno.

U sredu uveče, princ Hari je posetio ragbi utakmicu na ESP Wide World of Sports Complex u Orlandu, na Floridi. On je bio među navijačima, bodreći tim Velike Britanije da osvoji bronzanu medalju nad Australijom.

Reč je o Invictus igrama za ljude u kolicima. Atmosfera je bila odlična i bilo je finalno veče. Princ je baš uživao. Vatreno i glasno je navijao, bodrio tim, ali se i fotografisao sa fanovima praveći popularne selfije.

Sa obzirom na to da mlađi princ izuzetno podseća na svoju majku, princezu Dajanu, nije ni čudo što ga ljudi šitom sveta vole i što je poželjan gost na svakom društvenom i sportskom događaju.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/people/KensingtonRoyal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter