Izvor:
11.05.2016 u 15:01
0

RAD, RAD I SAMO RAD: Rijana pokreće novi, sjajan biznis (FOTO)

Poznata pevačica Rijana, pored svog primarnog zanimanja i modne kolekcije, odlučila je da započne i novi biznis.

Reč je o stipendijama za koledž koje će biti dodeljene uspešnim mladim osobama. Rijana je dobila priliku i neće nikog zanemariti. Tako je, Riri je objavila da je ona osnovala fond za stipendije za visoko obrazovanje. Rijanina fondacija Klara Lionel je dobila naziv po njenoj baki i deki i pruža podršku zdravlju, umetnosti i obrazovanju, ali od 2012. godine, stipendije su na raspolaganju studentima koji ispunjavaju uslove.

Dakle ko tačno ima pravo da se kvalifikuje za stipendiju? Pošto je rodom sa Barbadosa, Rijanina fondacija daje stipendije za građane sa Barbadosa, Kube, Haitija, Brazila, Grenade, Gvajane ili Jamajke koji su primljeni na američki univerzitet za školsku 2016/2017. godinu.

Stipendija se zasniva na zaslugama (kao što su prosek, radno iskustvo i volontiranje u zajednici), pisanju ličnog eseja i “neobičnih ličnih i porodičnih okolnosti“. Reč je o iznosu od 5 hiljada do 50 hiljada dolara koje će biti dodeljene.

Prijave se primaju do 10. juna i tako da studenti koji ispunjava kriterijume, vreme je da konkurišu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/RapUp/MrNegroMilitant

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter