Izvor:
10.12.2019 u 12:04
0

SINDI O PREŽIVLJENOJ GOLGOTI: Bivša modelsica godinama u istom problemu kao Severina

Hrvatska pevačica, Severina Kojić pre dve nedelje je šokirala javnost objavom da joj je hrvatsko tužilaštvo oduzelo starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Nakon njene objave, brojne kolege i fanovi su uputili reči podrške popularnoj pevačici.

Otvorenim pismom, spisateljica Vedrana Rudan podržala je Severinu i iznela detalje agonije kroz koju je godinama prolazila.

OGLASILA SE SEVERINA KOJIĆ: Pokazala koji je njen SLEDEĆI POTEZ! (FOTO)

Sa istim problemom godinama se suočava i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi. Kako kaže, mnoge žene u Srbji se suočavaju sa ovim problemom.

"To što se dogodilo Severini se desilo i meni, ali i mnogim ženama u Srbiji. Naša država mora da donese zakone koji će biti na strani žena, ali isto tako treba da stanemo na put korupciji u pravosuđu – kaže Sindi i dodaje da Rudanova nije bila preoštra kada je odluku hrvatskog pravosuđa okarakterisala kao "kolektivno silovanje".

SEVERINA NA LEKOVIMA I NON-STOP PLAČE Moje zlato! Otrgli su mi dete!

"Svako ko je iole normalan, razmišlja tako. Meni u ovim situacijama najviše smeta kada sud obrazloži svoju odluku tvrdnjom da "roditelji nisu mogli da se dogovore". To je prazna fraza jer je dogovor unapred osuđen na neuspeh, tim pre što se muškarci svete ženama kada im oduzimaju decu. Nije normalno da se sud tako iživljava nad jednom majkom i detetom jer su na kraju deca ta koja najviše trpe", kaže Sindi, koja nije odustala od borbe da povrati starateljstvo nad ćerkom.

"Sada me čeka nov proces, sve mora da ide ispočetka. Problem je što to dugo traje i što niko neće moći da mi vrati izgubljeno vreme, koje sam mogla da provedem uz svoje dete", rekla je pevačica.


OVO NE SMETE PROPUSTITI

JEZIVA PEDOFILSKA PRIČA: Baba prijavila mladića (27) jer je u vezi sa devojčicom (13)!

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

SINDI O PREŽIVLJENOJ GOLGOTI: Bivša modelsica godinama u istom problemu kao Severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter