Izvor:
10.11.2016 u 02:30
0

Doživela tešku nesreću: Pogledajte šta se desilo našoj poznatoj pevačici!

Katarina Grujić doživela je veliku neprijatnost pre dve večeri, kad ju je taksista iz čijeg je vozila izašla udario vozeći u rikverc i nakon toga odjurio s mesta nesreće!

Sve se desilo u nedelju uveče, kad je Kaća taksijem krenula do drugarice. Na pola puta shvatila je da u novčaniku ima samo evre, pa je pitala taksistu da stane kod jedne menjačnice kako bi razmenila novac.

– Katarina je izašla iz vozila, zaobišla ga i krenula ka menjačnici, a onda ju je taksista oborio! Ladno je ubacio u rikverc dok je ona bila iza automobila i udario je! Kaća je pala, a taksista je dao gas i odjurio – kaže za Kurir pevačicina drugarica kod koje je Grujićeva krenula te večeri.

– Kad je došla kod mene, bila je u šoku! Noga ju je bolela i već su se videle modrice, a još je više bila zgrožena ponašanjem taksiste i tog taksi udruženja (naziv firme poznat redakciji). Ona ih je pozvala odmah i rekla im šta se desilo. Znate šta su joj rekli? Da će joj dati gratis vožnju u vrednosti od 1.000 dinara! Pa strašno – kaže Kaćina prijateljica, koja nam je pokazala i fotografiju nastalu te večeri.

Ona je fotkala Katarininu nogu s modricama na kolenima.

Pozvali smo pevačicu, koja nije bila voljna da detaljnije ispriča nemili događaj.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter