Izvor:
28.11.2019 u 14:29
0

SEVERINU POBEDIO BIVŠI MUŽ: Sin ostaje u Zagrebu, a ona mora da plaća 160 evra alimentacije! (FOTO)

Milan Popović, dobio je starateljstvo nad sinom Aleksandrom i odgovorio je na pitanje koje je sve zanimalo – da li će dovesti sina u Srbiju.

– Što se tiče same presude, znate da to ne mogu da komentarišem. Ne smem da vam dam nikakve komentare. Mogu da vam kažem da ne postoji nikakav srpski pasoš i to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da pohađa školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš – kaže Milan Popović za hrvatske medije.

Milana Popović je dao odgovor i na to da li ima informacije o tome da je protiv njega podneta krivična prijava za povredu detetovih prava.

Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji. Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam ja to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da meprikažu kao lošeg čoveka. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih kaznenih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebalo da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći, ali znam da je istraga u toku – rekao je Milan Popović i dodao:

– Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije pa se reklamira preko ovog predmeta.

Sutkinja Tea Golub, donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da Severinino dete živi sa ocem Milanom Popovićem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Odluka suda potpuno je šokirala pevačicu koja je jedva dolazila do reči nakon što je saznala da dečak odlazi kod oca. Još se ne zna na kojoj će adresi dete da živi.

– Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić.

Njen zastupnik, advokat Mate Matić, podneo je krivičnu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi "Matija Gubec" koju dečak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba dečak je bio traumatiziran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu.

Međutim, i pored toga, Milan Popović vodio ga je u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivična prijavu.

Ova privremena mera praktički znači da bi Severina Kojić danas trebala sina predati ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brinuti o njemu.

Njeni adovkati ovu će odluku pokušati da ospore s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog povrede detetovih prava.

U pravnoj bici oko starateljstva za sina Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Bivši partneri nisu se pojavili na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Kako prenose hrvatski mediji, pevačica će Milanu morati da plaća alimentaciju od 1200 kuna ili 160 evra.

Do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna ili 2.000 evra.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter