Izvor:
27.11.2019 u 03:23
0

NEĆETE JE PREPOZNATI: OVAKO danas izgelda atraktivna Bugarka koja je snimila duet sa EROM! (FOTO)

Veliku pažnju privukla je 2001. godine duetskom pesmom "Mercedes" koju je snimila sa kolegom Erom Ojdanićem.

Bugarska pevačica Reni koja je pre skoro dve decenijenije sve "zarazila" pesmom "Mercedes" koju je otpevala sa kolegom Erom Ojdanićem, važila je za jednu od najatraktivnijih i najpopularnijih pevačica u regionu, a danas bi je retko ko prepoznao.

Reni se nakon medijske pauze, ove godine, pojavila na snimanju novogodišnjeg programa televizije "DM Sat", a kako danas potpuno drugačije izgleda mnogi nisu prepoznali megapopularnu Bugarku.

Pevačica nema kovrdžavu, pa čak ni istu boju kose po kojoj je svi pamte, više nije brineta već atraktivna plavuša. Ono što su takođe mnogi primetili jeste da je Reni svojim izgledom zaista prkosi godinama.

Reni se za snimanje novogodišnjeg programa odlučila za dugu šljokičastu haljinu koja je istakla njene zanosne obline.

Podsetimo, Reni je 2001. godine snimila duetsku pesmu "Mercedes" sa kolegom Erom Ojdanićem, nakon čega postaje megapopularna i vrlo tražena na prostorima čitavog Balkana. Nakon toga, izdaje album za "Grand produkciju" i uveliko počinje da nastupa širom Srbije i regiona. Međutim, u jednom trenutku odlučuje da se na kratko povuče sa scene, ali nije odustala od pevanja, a danas je uglavnom posvećena samo bugarskom tržištu.

Izvor: telegraf.rs
Foto: PrintScreen/reni_official_music

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter