Izvor:
15.11.2019 u 06:28
0

PONOSNI TATA SLAVIO DO JUTRA: BOJAN LEXINGTON dobio SINA!

Pevač "Leksington benda" Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra, doktorka opšte medicine dobili su juče drugo dete. Ponosni otac je slavio do duboko u noć rođenje sina, a sve je oduševio majicom koju je obukao.Na njoj je pisalo: "Mihajlo. Postao sam tata".

Ovaj gest je oduševio prisutne, ali i ime koje su roditelji odabrali za svog naslednika. Inače, Mihajlo je staro slovensko i biblijsko ime koje znači „ko je kao Bog?“. Po jevrejskom i hrišćanskom predanju tako se zove prvi od sedmorice arhanđela koji je pobedio Lucifera.Aleksandra, koja je inače doktorka, i Bojan su u braku četiri godine i već imaju naslednicu Anđelinu (4), koja se neizmerno obradovala bratu.

blic.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter