Izvor:
14.11.2019 u 08:25
0

MILOŠ BIKOVIĆ PONOVO SLOBODAN: Glumac i Barbara Tatalović stavili TAČKU na svoju romansu! (FOTO)

Iako se glumačka super zvezda Miloš Biković sa Barbarom Tatalović, osam godina mlađom manekenkom, pojavljivao na premijerama i time svima jasno stavljao do znanja da je njihova ljubav ozbiljna, par je navodno stavio tačku na vezu.

Daljina je učinila svoje, a rastali su se bez skandala i ružnih reči.

Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem – otkrio je Milošev prijatelj.

Podsetimo, Barbara Tatalović je 2011. godine proglašena za "Elitovo" lice i jedna je od naših najuspešnijih manekenki.

Izvor: Blic.rs
Foto: barbaratatalovic/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter