Izvor:
10.11.2019 u 16:33
0

NAKON PLANETARNE POPULARBOSTI UPALA U DEPRESIJU: Ema Votson otvorila dušu! (FOTO)

Popularna glumica Ema Votson je u filmskom serijalu o Hariju Poteru igrala čarobnicu Hermionu Grejndžer. Nakon 18 godina od prikazivanja prvog dela serijala glumica je progovorila o svemu što ju je mučilo.

– Bila sam na terapiji i osećala veliku krivicu. Pitala sam se : "Zašto ja?", zbog čega neko drugi nije na mom mestu da više uživa u ovome, neko ko je više želeo ovo od mene. Borila sam se sa osećajem krivice. Znala sam da je trebalo da uživam više, da budem više uzbuđena i to je bila prava borba – rekla je za britanske medije Ema Votson.

Porodica joj je pomogla da se izbori sa depresijom koju joj je donela uloga.

– Ja sam nečija ćerka. Ja sam ćerka svoje mame, ja sam ćerka svog oca, ja sam sestra. Pripadam porodici. Dolazim iz mirnog okruženja, imam korene – kaže Ema i ističe da joj je ovo pomoglo da ne izgubi sebe i da se izbori sa slavom i pažnjom koja je naglo došla kao deo planetarnog uspeha.

Izvor: glossy.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter