Izvor:
04.11.2019 u 11:57
0

MAMIN I TATIN PONOS: ĆERKE slavnog para DUŠKA TOŠIĆA I KARLEUŠE zablistaale na modnoj reviji!

Dok je Jelena pevala u Cirihu, Duško je s mlađom ćerkom Nikom aplaudirao starijoj Atini, koja je prošetala pistom

Duško Tošić je tata za primer.

Iako igra u Kini, fudbaler je došao da provede vreme sa ćerkama, koje ima u još uvek zakonski važećem braku s Jelenom Karleušom. Tata i naslednice preksinoć su bili u centru pažnje, s obzirom na to da je starija Atina prošetala modnom pistom, dok su je Duško i mlađa Nika ponosno gledali iz prvog reda.

Sa njima je bila i Jelenina tetka Danijela, koja je sve vreme slikala i snimala manekenku Atinu. Devojčica je pokazala zavidno umeće na pisti, pa je dobila gromoglasan aplauz publike, zbog čega ponosni tata nije skidao osmeh sa lica. Sve vreme je aplaudirao i komentarisao reviju s Nikom.

I dok se Duško družio s ćerkama, Jelena je bila na poslovnom putu. Ona je bila u Cirihu na nastupu, zbog čega je bila sprečena da prisustvuje događaju.

– Moja devojčica! Plače mama od ponosa. Žao mi je što baka Divna ne može da vidi – napisala je JK na Instagramu, dok je mala Atina otkrila da želi da postane manekenka.
Inače, Duško je na reviju stigao desetak minuta pre početka. Došao je s ćerkom Nikom i smestili su se u prvi red. Svi su ih gledali i tiho komentarisali. Duško je bio odlično raspoložen, sve vreme se smeškao, a kada se Atina pojavila na pisti, nije krio oduševljenje. Videlo se da je srećan i ponosan. Kada se dečji šou završio, Tošić se sa svima ljubazno pozdravio, a potom otišao kući s Nikom. Atina je ostala sa ostalim manekenima na druženju posle šoua.

kurir.rs
Foto: instagram/karleušastar/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter