Izvor:
04.11.2019 u 11:38
0

FOLK DIVA DOBILO JOŠ JEDNO PRIZNANJE U SVOJOJ SLAVNOJ KARIJERI: DRAGANI MIRKOVIĆ uručena nagrada za ŽIVOTNO DELO !

Dragana Mirković tokom 35 godina karijere neprekidno je pomerala muzičke granice, nebrojeno puta uspela je da obori rekorde u različitim kategorijama a nagradama koje je na tom putu dobila odavno se izgubio broj, a jedna od njih koju dosad nije imala od nedelje veče je u njenom vlasništvu i to ona za – životno delo!

Folk carici uručeno je ovo prestižno priznanje na prvom Saboru narodne muzike Srbije, i to kao ubedljivo najmlađem dobitniku u istoriji javne scene, a ono što je Draganu posebno obradovalo je to što je ova nagrada došla upravo od njenih kolega iz Saveza estrado-muzičkih umetnika Srbije i Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije.

– Kada su mi javili da su me kolege predložile za ovu prestižnu nagradu bila sam počastvovana jer znam kojim je sve velikim umetnicima uručena u prošlosti, ali sam sa druge strane bila začuđena jer sam smatrala da je možda prerano za tako nešto. Ali, rečeno mi je da su oni to jednoglasno usvojili, da je to nagrada za ono što sam učinila za našu muziku tokom svoje karijere, nema nikakve veze sa mojim godinama i što se njih tiče ovo veliko priznanje sam zaslužila i ranije – rekla je Dragana i istakla da je izuzetno počastvovana ovakvim priznanjem.

Kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter