Izvor:
02.11.2019 u 14:33
0

PREPONOSNA NA SVOJU ĆERKU: Pevačica oktrila koliko je bilo stresno poslednjih dana isčekivanja! (FOTO)

Pevačica Sanja Đorđević presrećna je zbog uspeha koji je postigla njena lepa ćerka Ivana.

Ćerka Sanje Đorđević, Ivana, pre nekoliko dana postala je doktor prava u 30. godini.

Pevačica se na društvenim mrežama oglasila, rekavši da je ponosna na naslednicu, a brojni pratioci čestitali su joj na lepim vestima. Sanja je ispričala koliko je bilo stresno poslednjih dana dok su svi zajedno iščekivali polaganje poslednjeg ispita.

– Kao što znate, Ivana je posle studija prava, u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka – kaže pevačica i dodaje da je njena ćerka učila po ceo dan.

– Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu – objasnila je Đorđevićeva.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter