Izvor:
02.11.2019 u 13:49
0

EKIPA HAPPY PORTALA NA SPEKTAKULARNOM KONCERTU: Grupa „GALIJA“ akustično, kao nekada – RAJSKI ZVUCI oduševili publiku! (FOTO)(VIDEO)

Niška dobro poznata muzička grupa "Galija", osnovana davne 1976. godine, nastupila je sinoć u Kombank dvorani. Posle više od dvadeset godina, ovaj sastav rešio je da svoje muzičko umeće ponovo prikaže vernoj publici u akustičnoj formi.

Nenad Milosavljević, poznatiji kao "Neša Galija" izašao je na scenu, a potom je usledilo preveliko oduševljenje publike, aplauzi i ovacije. Znala je publika da će veče u ovoj dvorani biti za pamćenje!

On je koncert započeo sa pesmom "U raju iznad oblaka", potom nastavio sa pesmom "Čujem te lepo kako dišeš", te su se ređali mnogobrojni hitovi kao što su "Kotor", "Kad me pogledaš", "Digni ruku" i td.

Svako mesto bilo je popunjeno, a jedna stvar koju je pohvalio i sam pevač bila je ta što su ljudi ustajali i igrali. Osmesi na licima članova benda, govorili su i više nego same reči.

– Dobro veče Beograde! – rekao je Neša uz osmeh nakon prve dve pesme i poručio Beograđanima da se dobro zabave i uživaju uz anplagd verziju, koju ovaj sastav nije dugo svirao.

Kakvi su maestri na svojim instrumentima dokazali su još jednom!

Da podsetimo, "Galija" je naziv dobila po istoimenoj kafani u kojoj su se članovi benda prvobitno okupljali. Centralne ličnosti benda čine braća Nenad (vokal, akustična gitara i usna harmonika) i Predrag Milosavljević (vokal).

Pomenuta grupa je takođe i najtrajniji sastav jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka, do mejnstrim orijentisanog zvuka.

Kroz sastav je prošao veliki broj muzičara, a sadašnji tim pored vokala, čine i Boban Pavlović (bubnjevi) , Dragutin Jakovljević (gitara) , Slaviša Pavlović (gitara) , Ivan Ilić (klavijaturista) i Goran Antović (klavir).

POGLEDAJTE VIDEO:

Happytv.rs
Foto: Arhiva
espreso.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter