Izvor:
29.10.2019 u 18:34
0

ONA JE NJEN NAJVEĆI FAN: Hejli Biber PROGANJA i IMITIRA Selenu Gomez?! (FOTO)

Sudeći po neverovatnim detaljima koje dele obožavaoci Selene Gomez, Hejli Biber je njen najveći fan… Ili nije?

Nakon što je Selena Gomez objavila pesmu Lose You To Love Me, za koju mnogi veruju da je posvećena Džastinu Biberu, dogodilo se nešto što je zaista malo ko očekivao. Hejli Boldvin, kojoj se Džastin u proteklih godinu dana čak dvaput zavetovao na večnu ljubav, objavila je na Instagramu skrinšot kojim je otkrila da sluša pesmu Samer Voker pod nazivom I'll Kill You (eng. Ubiću te).

Mnogi su se uplašili zbog ovakvog Hejlinog ponašanja, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je nedavno otkriveno da Džastinova supruga — uprkos tome što se Džastin javno distancirao od Selene Gomez, čak dva puta oženio Hejli i u intervjuima i na društvenim mrežama često priča o tome koliko voli svoju suprugu — prati svaki Selenin korak na društvenim mrežama. Ona je, između ostalog, uhvaćena kako prati stranice obožavalaca Džastinove bivše devojke, nakon čega je istakla kako je slučajno to uradila.

To, međutim, nije sve — pojedini korisnici društvenih mreža izdvojili su neke prilično neprijatne detalje o prošlosti ovog ljubavnog trougla, a neki od njih zaista će mnoge naterati da se zapitaju. Štaviše, jedna Selenina obožavateljka izdvojila je čitav niz neverovatnih činjenica koje svedoče da se Biberova draga u velikoj meri interesuje za život Selene Gomez. Ovo su samo neke od njih:

  • Naime, Hejli se pre nekoliko godina približila izvesnoj Kortni, jednoj od najboljih drugarica Selene Gomez i često su viđane zajedno.
  • Pre određenog vremena primećeno je kako Selena više ne ide u teretanu koju je godinama posećivala svakog dana, a razlog je to što je Hejli počela da ide u nju.
  • Lajkovala je Seleninu fotografiju nastalu u jednom restoranu i već sutradan došla sa Džastinom u taj lokal.
  • Boldvinova odnedavno posećuje i Seleninog šminkera i manikira.
  • Jednom prilikom je kopirala njen stajling.
  • Na dan kada je Gomezovoj istekao ugovor s jednom modnom kućom, Hejli je pozirala u jakni upravo ove kuće.

Šta vi mislite, je li sve ovo slučajno ili gde ima dima ima i vatre?

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter