Izvor:
28.10.2019 u 01:00
0

OTKRILA KAKVU TAJNU KRIJE NJENA PESMA: Rasplakaćete se!

Hrvatska zvezda Severina Kojić (47), govorila je o svojoj karijeri, a spomenula je i neke peseme koje su postale evergrin.

Pesma koja je nastala 1998. godine, “Prijateljice” i danas se peva, a pevačica je ovom prilikom ispričala kako je ta pesma nastala i kome je posvetila.

– Pesmu “Prijateljice” napisala sam za moju drugaricu i trebalo je da se pesma zove drugačije. Moja prijateljica se zvala Marica i trebalo je da se zove “Marice, moja prijateljice”, jer je to bila moja školska drugarica koja je, nažalost, poginula. Ali nisam mogla tada zbog njenih roditelja, a drugovi iz razreda su mi rekli da moram kad tad da snimim pesmu o njoj. Drago mi je da se ta pesma peva, ona je bila prelepa, imala je prelepe zelene oči i ponekad su nas mešali, a meni je bilo drago jer je zaista bila prelepa – ispričala je Severina.

POSLUŠAJTE PESMU:

Izvor: Story.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter