Izvor:
26.10.2019 u 13:17
0

JUGOSLOVENSKI GLUMAC ISKRENO: BORIS KOMNENIĆ o svom životu!

Borisa Komnenića domaća publika zavolela je još kao Guzu iz "Boljeg života". Kao Aleksandar Saša Guza Popadić, Komnenić je stekao ogromnu popularnost, a među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je još igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", i mnogi drugi.

Jednom prilikom, oprobao se i kao voditelj jednog kviza.

za sebe, Boris ima i jedan brak, a iz tog braka sa Rene i ćerku Nike.

"Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali", kazao je on jednom prilikom, pa dodao da su njih dvoje tada lako doneli odluku o razvodu, kao i da su na dan kada su rešili da se razvedu proveli sjajne zajedničke trenutke.

"Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan", ispričao je on.

Postao je i deda, jer mu je ćerka podarila unuku Luciju.

Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio razdvojen od svoje naslednice koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kada se situacija stabilizovala, mogao je ponovo da preuzme ulogu oca onako kako je oduvek želeo.

kurir.rs
Foto:youtube/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter