Izvor:
16.10.2019 u 18:54
0

ALEKSA JELIĆ O SVOJOJ KARIJERI: „Disko u Srbiji ide koracima STONOGE!“ (FOTO)

Pevač Aleksa Jelić u intervjuu za Glossy iskreno je progovorio o karijeri, učešću u novoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato, ali i životnim ciljevima.

Popularni umetnik Aleksa Jelić, kog ponovo imamo priliku da gledamo u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, u intervjuu otktriva prve utiske o novim ulogama koje igra u novoj sezoni ovog muzičkog takmičenja, priznaje šta je presudilo da ponovo prihvati učešće, ali i govori o tome na koji način uspeva da izvuče maksimum iz svake uloge u koju ga život stavi.

Izdali ste album sa disko ritmovima. Kako ide disko u Srbiji ?

Ide. Koracima stonoge. U Srbiji pored turbo i DJ folka koji su metastazirali na svim nivoima postoji i grupa ljudi koja neguje pop, soul, disco muziku, ne podilazi tržištu već hrabro kreira nešto novo, drugačije…

Ove jeseni vas opet možemo gledati u novoj sezoni TLZP-a. Zbog čega ste se opet odlučili da budete deo ovog projekta?

Zato što je čoveku nekada potrebno da izađe iz svoje kože i bude neko drugi. Dvoumio sam se da li da prihvatim, jer nakon prve TLZP sezone sebe više vidim kao voditelja ili člana žirija. Na pamet mi nije padalo da ću ponovo morati na štikle i u kože drugih ličnosti…Te nikad ne reci nikad.

U prvoj epizodi imitirali ste Vesnu Zmijanac. Koliko vam je njen lik legao u poređenju sa prethodnim imitacijama?

– Pa legao je kao i imitacija Vlade Georgieva ili Nataše Bekvalac. Znači nikako! (smeh) Vesna ima specifičnu boju glasa koju je bilo jako teško “skinuti”, ali trudio sam se…

Nastupali ste sa Nenadom Kneževićem – Knezom koji je dočarao lik Zorice Brunclik. Kako ste reagovali na komentar: “dve Kemišove žene na bini, ko zna kada će se one ponovo naći na istom mestu”?

Hajde da pričamo o umetnosti, zabavi i show programu…

Da li vam je bilo prijatno?

Meni je uvek prijatno! Kada nije okrenem se i odem, ili stavim vatu u uši.

Da li ćete sada malo zapostaviti karijeru zbog TLZP-a?

Ne, i pre i za vreme a i posle TLZP-a živim svoj život, imam svoju muziku, svoj balet, svoja interesovanja i svoju suštinu…Ovo je projekat u koji sam ušao zbog zabave, smeha i novca… Dakle stvari koje nam svima trebaju i naravno zato što je humanitarnog karaktera.

Ove godine ste doživeli “Metamorfozu”, kako glasi naziv vašeg trećeg studijskog albuma. Da li očekujete da ćete doživeti još jednu posle ovog serijala?

– Iako nemam očekivanja verujem da DA, jer u biti čoveka je da se menja. Ili da se sam menja ili da ga okolnosti/okolina menjaju… Kako god, radujem se svakoj promeni koja dolazi.

Jednom prilikom ste izjavili da želite da budete najbolja verzija sebe i da budete u službi viših ciljeva. Šta za vas to predstavlja i da li je upravo ovaj šou jedan od tih?

Najbolja verzija sebe znači da u koju god ulogu me život stavi uspem da izvučem maksimum, uspem da izrazim sebe kako za dobrobit samog sebe tako i za mesta gde se nađem, za uloge za koje sam angažovan. Da, ovaj šou je jedan od tih mesta i tih uloga.

Koliko ste se srodili sa “porodicom TLZP-a”?

– Totalno smo se spojili. Svi smo tu jedni za druge, pomažemo jedni drugima i svi saosećamo kada pojedini umetnik doživi nepravde.

U prošloj epizodi ste imitirali Brendona Uria. Kako ste se snašli sa ovom ulogom?

– On je sličan meni, to jest ja njemu, te nije bilo previše teško izneti ovaj zadatak i spremiti imitaciju.

Koja vam je do sada najdraža imitacija?

Robi Vilijams, Bijonse, “Mulen ruž”….

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter