Izvor:
15.10.2019 u 13:49
0

NATAŠA BEKVALAC POTPUNO ISKRENA: Bez porodice, prijatelja i muzike ne bih mogla živim! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se putem Instagram profila i zahvalila porodici i fanovima na pokretačkoj snazi koja motiviše sve ove godine da stvara i ide napred.

Podsetimo, mala plava prošla je kroz buran razvod od Luke Lazukića početkom prošle godine ali je zahvaljujući publici i najmilijima odlučila da ne padne u depresiju te je za kratko vreme u saradnji sa reperom Cobijem postigla veliki uspeh. U februaru sledeće godine sprema koncert u Štark areni te nema sumnje da je njeno vreme došlo.

Ljubav. Muzika. Krv. Suze. Znoj. Sreća. Šta je vaša pokretačka snaga? Ono što mene pokreće su moje ćerke ,porodica ,prijatelji i muzika. Bez njih ne bih mogla da zamislim svoj život. Bez muzike ne bih mogla da zamislim sebe! Oduvek su mi govorili da idem srcem, a ne glavom, to sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici, i svima vama. Iskreno, bez zadrške. Spremam se za sve dobro što dolazi. Voli vas vaša Nale.-

Izvor:nadlanu.com
Foto:Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter