Izvor:
15.10.2019 u 07:16
0

KARLEUŠA O CECI: „Ljudski smo se pomirile!“

Jelena Karleuša po prvi put javno je progovorila o Ognjenu Vranješu, optuživši ga za sve loše što joj se dogodilo od početka ove godine. Kako kaže, on joj je napravio "pakao od života", zbog njega joj je život bio u opasnosti a brak sa Duškom Tošićem na klimavim nogama.

Sa druge strane, pevačici je laknulo pošto se konačno pomirila sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Njih dve su prošle nedelje povukle tužbe za međusobne uvrede iz 2017. godine u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Pokušaj medijacije između Cece i mene je uspeo. Ljudski smo se pomirile- istakla je JK.

-Vranješ je zaslužan za sav pakao i haos koji mi se dešavao od početka ove godine. Zbog svega što je izašlo u javnost meni je život bio u opasnosti. Ugrožena mi je bila i porodica. Taj čovek mi je učinio toliko zla i onda me je još i tužio! Ali tako to ide u Srbiji- prokomentarisala je i u istom tom periodu suočila i sa smrću majke Divne.

– Poslednji momenti života moje majke prošli su u velikom stresu i brigama za mene. Medijima to ne mogu da oprostim! Ne želim da se svetim, ali bih volela da svi koji su učestvovali u tom linču dobiju ono što zaslužuju. Tako će i biti, jer karma je ku*ka- poručila je ona.

kurir.rs
Foto: Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter