Izvor:
14.10.2019 u 21:21
0

ČEKAJU DETE: Alek i Hilari Boldvin postaće roditelji PO PETI PUT! (FOTO)

Paru će ovo biti peto dete i neizmerno se raduju.

Glumac Alek Boldvin (61) i njegova supruga Hilarija (35) nedavno su objavili da će postati roditelji peti put, a sada su na Instagramu objavili i pol deteta.

Roditelji su priredili iznenađenje za svoje četvoro dece Karmen (6), Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (1) i otkrili im da će dobiti sestru.

Hilari je na Instagramu postavila snimak na kome se vidi kako deca ulaze u spavaću sobu gde su ih u kolicima i krevetićima dočekale umotane lutke, koje su, kada su ih deca svukla, imale na sebi roze odeću. Pre toga su deca pokušala da pogode da li će dobiti brata ili sestru.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Instagram/hilariabaldwin/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter