Izvor:
14.10.2019 u 17:15
0

GRUDI NA IZVOLTE: Senidah IZNENADILA FANOVE provokativnom slikom i pokrenula LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Ona je uvek hrabra i originalna, a šta god da uradi – uspe da privuče pažnju.

Popularna muzička zvezda Senida Hajdarpašić Senidah važi za jednu najoriginalnijih na ovim prostorima, a sada je ponovo uspela da šokira i to kako – podigla je majicu i pokazala svoje grudi.

Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su njene grudi gole, ali kako bi ih prikrila, napisala je preko njih cenzurisano.

Njena fotografija je za sat vremena prikupila 60.000 lajkova, koji ne prestaju da pristižu. Takođe, društvene mreže su se usijale od komentara, kako onih poput "Žena zmaj", "Ma, kraljica", tako i onih koji žale što ipak nije pokazala sve.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva/Instagram/senida_h/Printscreeen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter