Izvor:
09.10.2019 u 15:42
0

KRUPAN KORAK: EMINA I SADETIN OTPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT?

Popularna pevačica Emina Jahović i njen dečko Sadetin Saran uživaju u srećnoj vezi, a nedavno su napravili još jedan krupan korak.
Emina uživa u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a prema informacijama koje su se pojavile u javnosti oni su otpočeli i zajednički život.

Kako se navodi, kada su odlučili da prestanu da se kriju, Emina je počela sve više vremena da provodi u Sadetinovoj vili.

– Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše – rekao je izvor i dodao da pevačica u prvi mah nije to želela da učini.

– Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku… Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora da ima više stvari – dodao je pomenuti izvor.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Instagram/Magazinperdesi/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter