Izvor:
02.10.2019 u 17:59
0

ANA SEVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA DEČKOM: Danijel je moja podrška i ljubav ! (FOTO)

Ana Sević priznala je da nikada nije osećala tako snažno ljubav kao sada sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Ona je spremna i decu da mu rodi, jer joj on, sve što joj treba pruža.

ANA SEVIĆ

– Ružni komentari me ne dotiču uopšte, naročito kada mi ih nepoznati ljudi pišu ispod fotografija. Za to služi opcija "blok" i treba čestitati onom ko ga je izmislio. Ne bi bilo loše da blok opcija postoji i u realnom životu. Volim da izlazim sa svojim partnerom Danijelom Nedeljkovićem. Retko kada se desi da idem negde solo i to samo kada se moja jača polovina vrati sa nekog puta, pa bude umoran. Ne zameram mu, naravno, svako ima svoje obaveze- rekla je Ana koja deluje kao jako razumna kada su partnerski odnosi u pitanju.

– Volela bih da budem ispunjena na svim poljima, naročito na ličnom. Pre svega da budem zadovoljna sobomi svojim uspesima, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Moj dečko, Danijel Nedeljković je moja ljubav, podrška i oslonac. Zahvalna sam mu na svemu što mi pruža. To je veoma bitno da bi jedna veza opstala. Ljubav sam imala i ranije, ali nikada nije bila ovako snažna. Putovanja me najviše ispunjavaju. To je moja strast i obožavam da obilazim razne destinacije po svetu. Nadam se da ću što više putovati sa svojom porodicom i napraviti mnogo lepih uspomena. Volela bih da ponovo stanem na ludi kamen. Videćemo, o tom potom. Bitno je da ljubav postoji i to je ono što je jedino važno u celoj priči, a papir je manje bitan- kaže emotivno ispunjena Sevićeva.

Ana je priznala da bi volela još dece, pa pored male Lorene rodila bi makar još jedno.

kurir.rs
Foto: instagram-anasevioficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter