Izvor:
02.10.2019 u 17:05
0

JOŠ JEDAN RAZVOD ODJEKUJE SRBIJOM: Posle 14 godina braka rastaju se ELENA I JUGOSLAV KARIĆ!

Domaća štampa prenosi da je brak dizajnerke i biznismena završen, "ostale su samo formalnosti".

Elena i Jugoslav Karić rešili su da se raziđu, i to nakon 14 godina braka. Dizajnerka enterijera i naslednik imperije Karić supružnici su samo na papiru jer još nisu pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, inače bliskog porodici Karić, milioni su u pitanju i zbog toga su odlučili da sačekaju s papirologijom.

Elena je nedavno bila gost na reviji svoje majke Verice Rakočević u Beogradu, ali bez muža, a pošto i na putovanja širom sveta takođe odlazi sama, sumnja u njihov brak postala je još jača.

Njih dvoje više nisu zajedno, ali su ostali u odličnim odnosima. Poslednjih meseci im nije išlo i odlučili su da se raziđu. I jednom i drugom je to teško palo, ali čini mi se da je Jugoslavu teže. On i dalje priča prijateljima o Eleni, pokazuje njene slike. Iako mu na to odgovaraju da može da ima koju god poželi, on još celu situaciju doživljava traumatično. Inače, i milioni su upleteni u celu priču. Imaju veliku kuću u Beogradu, kao i imanje na Kosmaju, koje ona obožava. Šuška se da će imovinu podeliti tako da Eleni pripadne kuća u prestonici, Jugoslavu imanje na Kosmaju, a da će posed u Ljutoj na crnogorskom primorju prodati i podeliti novac. Nisam siguran da li još žive zajedno, ali Elena je uglavnom na proputovanju po svetu -, kaže naš dobro obavešteni izvor.

Verica Rakočević, Elenina majka, kratko je rekla da nema komentar jer se "deci ne meša u život".

Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića. S njim je dobila sinove Luku i Andreja, koji je rođen s cerebralnom paralizom. Svoju zajednicu okončali su burno 2001. godine. Nakon razvoda dizajnerka je započela vezu s kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem, a ubrzo su dobili i sina Matiju. U međuvremenu, Elena je upoznala Jugoslava Karića, s kojim je takođe dobila muškog naslednika Simona.

mondo.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter