Izvor:
02.10.2019 u 10:18
0

SVE JE POKUŠALA DA SPASE BRAK: „Nisam se nadala da će mi ostaviti takve traume!“

Holivudska glumica Demi Mur u svojoj novoj knjizi otkrila je da je Ešton Kučer za nju bio idealan suprug, te da se nije nadala da će joj ostaviti takve traume.

Jedna od njih dogodila se i kada je pokušala da spasi njihov brak.

– Bila sam voljna da uradim sve što je potrebno da spasim našu vezu. Da prevaziđem svaku granicu. Onda, kada je on otvoreno govorio o svojoj fantaziji, odnosno da dovede treću osobu u naš krevet, nisam mu rekla "ne". Želela sam da mu pokažem koliko spontana i opuštena mogu da budem. Otvorili smo našu vezu za još dvoje ljudi. To dvoje ljudi su naši dobri prijatelji. Jedno od njih je u braku i ima dete. Ali, čitava ta priča je bila velika greška –

Demi je ispričala da ju je posle celog tog iskustva bilo jako sramota i mislila sam da je sve to njena greška.

Takođe, smatra da su trojke bile razlog zašto je Kučer počeo da se udaljava od nje.

– Baš zato što smo doveli treću osobu u našu vezu, smatrao je da je opravdao svo prethodno varanje – , napisala je glumica tvrdeći da ju je 2011. godine Kučer po drugi put prevario sa dvadesetjednogodišnjom devojkom.

– Znala sam da ona ne laže, a on je odmah potom priznao –

Demi nažalost nikada nije prebolela izdaju Eštona Kučera smatrajući da je uložila sve u vezu sa njim dok se on pokazao "nedostojnim njene ljubavi".

Izvor: kurir.rs
Foto: Facebook/Templo de Arcancia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter