Izvor:
30.09.2019 u 06:00
0

STAJE NA LUDI KAMEN: Odelo je spremno! Perućica ima posebnu želju! (FOTO)

Ljuba Perućica otkrio je da će 10. oktobra stati na ludi kamen. On i njegova draga, voditeljka Katarina Kolozeus zavetovaće se jedno drugome na večnu ljubav, a najveća želja im je, kako kaže pevač, da svoj brak krunišu ćerkicom.

Pevač je ispričao i to da je odelo već kupio, a da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za njenu venčanicu. On je istakao i da se oni ne pridržavaju onih običaja da mladoženja ne sme videti mladu u venčanici pre samog venčanja.

-Odelo sam već kupio i moram da priznam da mi se posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže: 'Pa to nije isto', e, ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to 'da' rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom- ushićen je bio folker.

Podsetimo, Ljuba je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena pa zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter