Izvor:
29.09.2019 u 11:23
0

KATARINA GRUJIĆ BESNA NA RADU MANOJLOVIĆ: Nije našla shodno ni da me okrene! (FOTO)

Katarina Grujić i Rada Manojlović nisu u najboljim međuljudskim odnosima, pošto je navodno Kaća ljuta na nekadašnju koleginicu iz što se nije interesovala za njeno zdravstveno stanje.

– Ne znam zašto Rada Manojlović, sa kojom sam bila i više nego dobra, nije našla za shodno ni da me okrene. To je možda i razlog njene priče da smo na distanci. Stvarno joj nisam ništa loše uradila. Svaki put joj čestitam na pesmi, uputim podršku – izjadala se Katarina.

Grujićeva je imala problema sa infekcijom bubrga, zbog čega je i hospitalizovana, a pošto je umalo izbegla operaciju, rešila je da potpuno izmeni loše životne navike.

– Kada sam bila u bolnici, niko osim mojih prijatelja, sestre i generalno porodice, nije mi dolazio u posetu. Isto je osetio i Darko Lazić. Žao mi je što progledamo tek kada smo u bolesti i zlu, ali to je surova realnost. Biću u korektnim odnosima sa svima, ali onima koji nisu bili tu za mene su moja vrata zauvek zatvorena – istakla je Grujićeva.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter