Izvor:
24.09.2019 u 08:52
0

EROS STIGAO U BEOGRAD DVA DANA PRE KONCERTA: U avionu zabeležena jedna neverovatna situacija! (FOTO)

Dobro došli: Italijanski pevač, kao i di-džej, ponašali su se normalno po dolasku u Srbiju, što inače nije svojstveno svetskim zvezdama, koje su često nepristupačne i nedodirljive

Beograd se odavno nalazi na mapi svetskih muzičkih zvezda koje ovde rado i često dolaze da nastupaju, ali njih uglavnom vidimo samo na bini, jer organizatori dobro skrivaju svaki njihov pokret u prestonici.

Ipak, među njima ima izuzetaka, poput Erosa Ramacotija. Popularni italijanski pevač danas ima veliki koncert u Areni u Beogradu, a u Srbiju je stigao dva dana ranije. Snimili su ga kada je napuštao avion koji je sleteo u Surčin. Zabeležena je jedna zanimljiva situacija, kada je Eros, na molbu dve stjuardese, pristao da ih fotografiše zagrljene, što je bilo vrlo simpatično prisutnim putnicima jer one u prvi mah nisu shvatile da ih slika jedan od najpopularnijih svetskih pevača.

Takođe, na milanskom aerodromu samo dan ranije sreli smo i poznatog di-džeja Boba Sinklera. On je u Srbiju došao zbog nastupa na jednoj privatnoj zabavi, a isto kao i Eros, nije se skrivao od drugih putnika s kojima je stigao u Beograd. Po ulasku u autobus koji putnike vozi do aviona, Bobu se toliko prispavalo da nije imao vremena čak ni da sedne, već je na nogama zadremao. Malo je bilo onih koji su prepoznali Sinklera u tako opuštenom izdanju.

Izvor:Kurir
Foto:Kurir/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter